• Рейтинг:
  • Код товару:
    9136
  • Вага:
    300-320 г
  • Кількість панелей:
    32
  • Матеріал:
    ПВХ 1,8 мм
  • Розмір:
    5

235 грн
Відправка Новою поштою

Відправка товару відбувається протягом 1-3 днів

Відправлення Укрпоштою

Відправка товару відбувається протягом 1-3 днів

Накладений платіж

Відправляємо післяплатою якщо сума замовлення більше 200 грн

Терміни доставки

Відправка товару відбувається протягом 1-3 днів

Футбольний м'яч - найважливіший предмет футбольної екіпіровки як для дітей, так і для дорослих, без якого гра в футбол неможлива. Хороший м'яч повинен бути правильно накачаний, летіти з тією швидкістю і по такій траєкторії, яку хоче гравець.

 

При виборі м'яча необхідно враховувати наступне:

1. Для початку потрібно визначитися з віком гравця - від цього залежить розмір і вага м'яча. А також звернути увагу на такі параметри, як матеріал зовнішнього і внутрішнього шару, матеріал камери і тип крою.

2. Потім з його призначенням - м'яч купується для товариських зустрічей, тренувань, або професійних матчів, або просто в якості сувеніра.

3. І головне, слід розуміти, на якому типі поверхні буде велика частина ігор.

 

Грами й сантиметри - фізичні характеристики, що визначають вагу і розмір м'яча. Сучасні футбольні м'ячі можуть бути від 1-го до 5-го розміру.

Залежно від віку гравця, вибирається той чи інший розмір м'яча. Для дітей і жінок деякі виробники пропонують полегшені м'ячі 4-го і 5-го розміру з такою ж довжиною кола, але з меншою вагою на 40 - 50 г.

 

Размір м'яча Діаметр, см Вага, г Назначення
1 43 200-220 Сувенірні / дитячі
2 56 283 Сувенірні / дитячі
3 61 340 Для юніорів / дитячі
4 62-64 400-440 Для юніорів / дитячі
5 68-70 450 Для дорослих

 

На відміну від минулих років, коли м'ячі виготовлялися в основному з шкіри, покришки сучасних м'ячів виготовляються з поліуретану (PU) і полівінілхлориду (PVC). Мінуси шкіри в тому, що вона швидко промокає (вага м'яча збільшується, відскік погіршується, виконувати технічні елементи стає важче).

 

Поліуретан (різновид синтетичної шкіри) міцний еластичний матеріал (чим товще його шар, тим краще відскік і керованість, тим довше буде служити м'яч). Поверхня м'яча з поліуретану може бути матовою «під шкіру» або глянсової. Глянець краще відштовхує воду і покращує аеродинамічні властивості.

 

Розмір: 5;

Вага: 300-320 г;

Кількість панелей: 32;

Матеріал: ПВХ 1,8 мм.

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Ще не було питань.

Переглядали