• Рейтинг:
  • Код товару:
    9142
  • Вага:
    260-280 г
  • Кількість панелей:
    8
  • Матеріал:
    ПВХ
  • Розмір:
    5

295 грн
Відправка Новою поштою

Відправка товару відбувається протягом 1-3 днів

Відправлення Укрпоштою

Відправка товару відбувається протягом 1-3 днів

Накладений платіж

Відправляємо післяплатою якщо сума замовлення більше 200 грн

Терміни доставки

Відправка товару відбувається протягом 1-3 днів

Одна з найпопулярніших командних спортивних ігор для різних вікових категорій - це волейбол. Вона не вимагає спеціального спортивного спорядження і строгих вимог до поверхні майданчика. Даний вид спорту успішно практикується як в закритих залах, так і у дворах, і на пляжі. Але все ж, без надійного і якісного волейбольного м'яча гра може не скластися і м'яч підступно підведе в самих розпал спортивних баталій, саме тому так важливо грамотно поставитися до його вибору.

 

Класифікація волейбольних м'ячів.

Виробники спортивного інвентарю поділяють свою продукцію на любительську і професійну, при цьому останні мають свої особливості в залежності від різновиду гри.

– Для участі в спортивних матчах інвентар повинен відповідати суворим вимогам технічних стандартів. При класичному волейболі м'ячі мають розміри окружності 65-67 см, вага 260-280 г, а для досягнення певної пружності внутрішній тиск варіюється в межах 0,300 - 0,325 кг/см2. Для пляжного волейболу м'ячі мають велику окружність 66-68 см, а тиск значно менше від 0,175 до 0,225 кг / см2. Професійні м'ячі більш довговічні і надійні, але і, відповідно, дорожче.

– Аматорські варіанти не дотримуються строгих вимог, м'ячі м'якше м'якше, їх можна підібрати за розміром, для дітей або дорослих спортсменів, при цьому дизайн досить різноманітний.

 

Технології виготовлення волейбольних м'ячів.

– Шиті моделі використовують в якості матеріалу шкіру або шкірозамінник, в основі м'яча знаходиться камера, на яку зверху надягають чохол. Верхня оболонка складається з 18 зшитих рядків;

– Клеєний варіант більш стійкий до ударів, так як має армований, міцний каркас, на який приклеюється зовнішня оболонка. Але використовувати такі моделі на пляжі або в жарку погоду не рекомендується, так як при нагріванні шви можуть розійтися.

 

Для того, щоб волейбольний м'яч прослужив довгий час, слід протирати його після кожної гри вологою тканиною, а при значних забрудненнях використовувати мильний розчин. Застосування засобів для чищення, тим більше що містять хлор або інші агресивні речовини, можуть пошкодити зовнішню поверхню м'яча. Також не рекомендується сушити і зберігати м'яч подалі від джерел тепла, найбільш кращий варіант - спеціальна металева підставка.

 

Розмір: 5;

Матеріал: ПВХ;

Кількість панелей: 8;

Вага: 260-280 г;

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Ще не було питань.