• Рейтинг:
  • Код товару:
    9077
  • Матеріал:
    Пластик
  • Обсяг:
    500 мл

170 грн
Відправка Новою поштою

Відправка товару відбувається протягом 1-3 днів

Відправлення Укрпоштою

Відправка товару відбувається протягом 1-3 днів

Накладений платіж

Відправляємо післяплатою якщо сума замовлення більше 200 грн

Терміни доставки

Відправка товару відбувається протягом 1-3 днів

Вчені давно довели, що звичка регулярно пити воду допомагає людині залишатися в тонусі і підтримувати водний баланс організму. Тому в сучасному світі з його динамічним темпом життя завжди дуже важливо мати під рукою пляшечку чистої свіжої води. Звичайно, рідину можна брати з собою і в одноразовому пляшці, купленої в магазині, але ось тільки сама назва «одноразова» вже говорить про те, що повторно використовувати таку упаковку не можна. Адже при подальшій експлуатації ця пластикова ємність може виділяти токсичні речовини, шкідливі для людського організму. Тому найкращий варіант - придбати якісну зручну пляшку, яку завжди можна взяти з собою.

 

Перш за все, слід визначитися, з якого матеріалу вибрати пляшку для води. Найпопулярніші і поширені види матеріалу даних виробів - пластик, скло та алюміній. Однак кожен з них має як важливі переваги, так деякі недоліки.

 

Серед основних плюсів пластика можна виділити прозорість, легкість і можливість експериментувати з дизайном виробів. Цей вид матеріалу вважається небитким, тобто можна не боятися впустити пляшку під час занять спортом або в будь-який інший ситуації. Для води кімнатної температури підходить більшість видів пластику, а ось для гарячих або занадто холодних рідин, а також чаю, соків та інших напоїв потрібні пластикові пляшки, призначені спеціально для таких рідин.

 

Мабуть, єдиним недоліком пластика є складність його переробки і утилізації.

 

Якщо ви роздумуєте над тим, як вибрати спортивну пляшку для води, зверніть увагу на кілька загальних рекомендацій. Для занять спортом на відкритому повітрі і в тренажерному залі, а також для активних видів відпочинку, таких як гірський туризм, доцільно використовувати пластикові та алюмінієві пляшки. При належному догляді такі вироби прослужать вам декілька років, зберігаючи свій зовнішній вигляд і цільове призначення.

 

Для офісу та роботи в спокійній обстановці добре підійдуть скляні пляшки, які завжди можна залишити на столі. Навіть якщо ваш офіс оснащений кулером, куди краще мати на робочому місці власну пляшку з напоєм, щоб в будь-яку секунду втамувати спрагу і не витрачати час на пошуки автомата з водою.

 

Для власників автомобілів пляшка зі свіжою чистою водою буде як не можна до речі. Незалежно від того, вирушили ви в тривалу подорож або томітесь в щоденній автомобільній пробці - улюблений охолоджуючий або зігріваючий напій знаходиться завжди під рукою. 

 

Матеріал: пластик;

Обсяг: 500 мл;

Будьласка авторизуйтесь або зареєструйтеся для перегляду

Ще не було питань.

Переглядали